Login
Producten
VVTN

Droogcabine UKDA -Medium

Voor hond en kat

Artikelnr: 1302.100
€ 1813,79 incl. BTW
€ 1499,00 excl. BTW
Afhaalprijs: €1759,34 incl. BTW meer info
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Droogcabine UKDA -Medium
Eindelijk is er een doorbraak in de technologie van droogcabines. Een droogcabine is niet meer "alleen een kast met een ventilator onderin".

UKDA droogcabines drogen niet alleen, maar zorgen er ook voor dat het dier zich op zijn gemak voelt door aroma en licht therapie. Ideaal voor katten en of honden die al vrij angstig zijn. De verschillende spuitmondjes blazen zachte warme lucht van alle kanten. Haren kunnen dus niet in een ventilator terechtkomen en vastdraaien met alle gevolgen van dien. Meerdere motoren en ventilatoren zorgen ervoor dat de lucht optimaal gecirculeerd wordt en de kans dat u niet verder kunt werken omdat een ventilator uitvalt minimaal is. De bodemplaat is zo ontworpen dat nageltjes niet vasthaken en een ongelukje kan vrij simpel worden schoongemaakt omdat de bodem + lade makkelijk te verwijderen zijn.

Droogkast UKDA MT-M Technologie met lucht circulaton /aroma/oxygen therapy, 1300 watt.
Buitenmaat 58cm breed, 79,5cm diep en 82cm hoog. Binnenmaat 45,5cm breed, 56,3cm diep, 57cm hoog. Motoren met ventilatoren en verwarming en 21 richtmondjes en 1 warmtelamp.

Werkt op 220 volt, normale stekker dus krachtstroom of speciale stekker niet nodig!