Veiling

Welkom op de veilingpagina. Indien u op de hoogte gehouden wilt worden van alle aflopende veilingen kunt u op de button
"hou mij op de hoogte" drukken en daar uw emailadres opgeven. U krijgt dan op de dag dat een veiling afloopt ongeveer 1,5 uur voordat een eerste veiling afloopt een automatische herrinneringsmail zodat u op tijd bent om de aflopende veilingen te volgen en of mee te bieden.

Voorwaarden

Startersset bestaande uit een grote inklapbare trimtafel met dubbele beugel,een pony chair en een waterblazer Elephant. Dit pakket heeft een normale waarde van meer dan 425,- euro incl.btw. aan nieuwe producten.

Startbedrag:
€200,00

Tijd tot sluiting veiling:

Welkom op de veilingpagina van Trim Nederland BV.
Wilt u meebieden en heeft u een inlogcode? Log dan rechtsboven in op de site met uw inlogcode en plaats uw bod.

Bent u een particulier en heeft u geen inlogcode? Dan dient u zich hieronder eerst eenmalig te registreren voor een veilingaccount. Na registratie wordt automatisch een bevestiging van uw veilingaccount per mail verzonden naar het door u opgegeven emailadres. Zodra u de bevestiging van uw veilingaccount heeft ontvangen kunt u daarmee inloggen op uw veilingaccount en uw bod plaatsen. Registratie is slechts eenmalig. Bij een eventuele latere volgende veiling hoeft u zich niet nogmaals te registreren. U kunt dan opnieuw uw bestaande veilingaccount gebruiken bewaar deze dus goed.

Inloggen veilingaccount Registreren veilingaccount
Reeds geplaatste biedingen:
€220,00Melanie 21-11-2017 13:22
€200,00Wendy19-11-2017 19:31


‹‹ terug naar het overzicht