Veiling

Welkom op de veilingpagina. Indien u op de hoogte gehouden wilt worden van alle aflopende veilingen kunt u op de button
"hou mij op de hoogte" drukken en daar uw emailadres opgeven. U krijgt dan op de dag dat een veiling afloopt ongeveer 1,5 uur voordat een eerste veiling afloopt een automatische herrinneringsmail zodat u op tijd bent om de aflopende veilingen te volgen en of mee te bieden.

Voorwaarden

Let op: Dit is een veiling op afslag, zie ook uitleg voorwaarden.

ZODRA U HET BOD ACCEPTEERT IS DE TONDEUSE + SCHEERKOP VAN U!

Zondagavond 03-12 om 20:15 loopt deze veiling af. Dan gaat er iedere minuut 5,- euro vd prijs af. De prijs gaat dan net zo lang omlaag tot een bod wordt geaccepteerd of tot een minimum van 275,- inclusief btw wordt bereikt. De veiling sluit dan automatisch. De eerste die dus echter een bod accepteert heeft deze (nieuwe) tondeuse + scheerkop. Er kan daarna ook niet meer overboden worden. Wacht u te lang, dan is er een kans dat iemand anders u voor is.

Bedrag (incl. BTW):
€400,00

Tijd tot nieuwe prijs:

Welkom op de veilingpagina van Trim Nederland BV.
Wilt u meebieden en heeft u een inlogcode? Log dan rechtsboven in op de site met uw inlogcode en plaats uw bod.

Bent u een particulier en heeft u geen inlogcode? Dan dient u zich hieronder eerst eenmalig te registreren voor een veilingaccount. Na registratie wordt automatisch een bevestiging van uw veilingaccount per mail verzonden naar het door u opgegeven emailadres. Zodra u de bevestiging van uw veilingaccount heeft ontvangen kunt u daarmee inloggen op uw veilingaccount en uw bod plaatsen. Registratie is slechts eenmalig. Bij een eventuele latere volgende veiling hoeft u zich niet nogmaals te registreren. U kunt dan opnieuw uw bestaande veilingaccount gebruiken bewaar deze dus goed.

Inloggen veilingaccount Registreren veilingaccount


‹‹ terug naar het overzicht