Login

SALON ZELF

Zelf samenstellen!

Artikelnr: 100.643

SALON ZELF

LET OP:
ZONDER BEGELEIDENDE MAIL WORDT GEEN AANBIEDINGSPRIJS GEMAAKT, ZIE UITLEG HIERONDER.

U kunt bij Trim Nederland ook uw eigen Salon inrichting samenstellen en een aanvraag indienen voor extra korting. Uiteraard moet het redelijkerwijs wel om een inrichting, dus een tafel, bad, droger en stoel e.d. gaan. Natuurlijk kunt u dan ook eventueel meer producten van de site (bijvoorbeeld ook scharen, shampoo etc) toevoegen. Deze worden dan ook meegenomen in een eventuele aanbiedingsprijs. Hoe meer u bestelt, hoe hoger de mogelijke korting!

Nadat u op onderstaande button "Start Samenstellen Salon" klikt kunt u alles wat u zou willen op de site aanklikken. Als u alles op het lijstje heeft staan dan kunt u op de button "offerte aanvragen" klikken en wij komen dan bij u terug met een aanbiedingsprijs. Uiteraard is deze dan nog steeds vrijblijvend.

LET OP:
Het systeem genereert automatisch een fictieve salon inrichting korting (van hooguit enkele euro's of niets).
DE DEFINITIEVE KORTING EN AANBIEDINGSPRIJS WORDT NADERHAND HANDMATIG BEREKEND EN AAN U PER MAIL AANGEBODEN INDIEN WIJ VAN U OOK EEN BEGELEIDENDE MAIL HEBBEN ONTVANGEN, ZIE UITLEG HIERONDER.

Het handmatig opmaken van een offerte kost veel extra tijd. Regelmatig wordt een offerte aangevraagd om zo alleen kortingen zichtbaar te krijgen. Hierdoor moeten klanten die wel serieus zijn langer wachten op hun aanbiedingsprijs. Wij vragen u dan ook om alleen een offerte aan te vragen als u in principe direct geleverd wilt krijgen, dus niet alleen aan het oriënteren bent en pas na enige tijd (maanden) geleverd wilt krijgen. Daarom vragen wij u na uw aanvraag een begeleidende mail te sturen waarin u aangeeft dat u een offerte heeft aangevraagd en aangeeft voor wanneer de levering plaats zou moeten vinden.

ZONDER DE BEGELEIDENDE MAIL WORDT GEEN OFFERTE MET AANBIEDINGSPRIJS AANGEBODEN EN WORDT UW AANVRAAG DIRECT VERWIJDERD UIT ONS SYSTEEM.