Login
Producten
VVTN

Aesculap tondeuse Fav5. Hybride GT-308

hondentondeuse met snoer

Artikelnr: 1015.05
€ 277,03 incl. BTW
€ 228,95 excl. BTW

Product uit voorraad en kan tijdelijk niet worden besteld.
Verwachte periode weer op voorraad: Onbekend

Aesculap tondeuse Fav5. Hybride GT-308

Tondeuse Aesculap Hybride GT308 met scheerkop 1,5mm. Voor snapon scheerkppen. Dezelde tondeuse als de Aesculap Fav5 echter nu met adapterkabel voor netstroom220volt, dus zonder laadstation en accu's.
Het voordeel is dan dat u ook later (in de toekomst) een laadstation + accu's kunt aanschaffen en dan ook draadloos kunt gaan werken. Natuurlijk is deze machine ook ideaal als u al een draadloze Fav5 CL heeft en deze machine als reserve machine aanschaft zodat u altijd kunt doorwerken als er een probleem met uw huidige draadloze Fav5 CL , of laadstation of accu ontstaat.

Mooie machine voor continu gebruik. Geschikt voor Favorita scheerkopjes met snaponsysteem. Krachtig, trillingsarm, still loop en uitermate bedrijfszeker. De ideale tondeuse voor de professionele gebruiker. Natuurlijk is deze tondeuse ook draadloos te gebruiken indien u er (later) apart accu's en een laadstation bij koopt. Een mooie manier om wat voordeliger in te stappen en de Hybrid op een later moment om te kunnen zetten naar een daardloze machine.

De Hybride wordt geleverd met adapterkabel , scheerkop 1,5mm en olie.

Aesculap Tondeuses: Innovatie en Prestatie in Dierverzorging
In de wereld van dierverzorging is Aesculap een naam die synoniem staat voor kwaliteit, precisie en innovatie. De Aesculap tondeuses hebben al jarenlang een stevige positie veroverd binnen de markt van dierentrimmers en professionals, en worden vaak geprezen vanwege hun uitmuntende prestaties en betrouwbaarheid. Hieronder gaan we in op de meest gestelde vragen over Aesculap tondeuses zodat u kunt ontdekken waarom ze zo gewild zijn. Trim.nl heeft de grootste keuze aan Aesculap scheermachines en hondentondeuses.

Waarom zijn Aesculap scheermachines populair onder dierentrimmers?
Aesculap tondeuses voor honden en andere dieren hebben een jarenlange en solide reputatie opgebouwd als een van de favoriete keuzes onder dierentrimmers en professionele verzorgers als het om een hondentondeuse gaat. Dit komt voornamelijk door de ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid die ze bieden. Aesculap is een merk dat nauw verbonden is met de medische wereld, en diezelfde precisie en technologie worden toegepast in hun dierentrimmers. Dit betekent dat scheren met een Aesculap tondeuse en scheerkop net zo nauwkeurig en efficiënt is als een chirurgische ingreep, wat essentieel is bij het verzorgen van dieren met verschillende vachttypen.

Wat maakt Aesculap tondeuses anders dan andere merken?
De onderscheidende factor van Aesculap tondeuses ligt in hun geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen. De scheerkoppen van Aesculap tondeuses worden vervaardigd uit roestvrij staal van chirurgische kwaliteit, wat resulteert in scherpe en duurzame messen die lang meegaan zonder aan scherpte te verliezen. Bovendien zijn de tondeuses ergonomisch ontworpen, met aandacht voor comfort tijdens langdurig gebruik. Dit is van groot belang voor professionele trimmers die dagelijks urenlang met de tondeuses werken.

Zijn Aesculap scheermachines geschikt voor alle dieren?
Ja, Aesculap tondeuses worden gebruikt voor een breed scala aan dieren, variërend van honden en katten tot vee en paarden. De veelzijdigheid van deze tondeuses is te danken aan de verschillende beschikbare modellen en verwisselbare scheerkoppen die zijn ontworpen voor specifieke vachttypes en lengtes. Of het nu gaat om het scheren van een dikke vacht bij een hond of nauwkeurige scheren op delicate plaatsen, Aesculap tondeuses bieden de nodige veelzijdigheid.

Zijn Aesculap tondeuses geschikt voor thuisgebruik?
Hoewel Aesculap tondeuses in eerste instantie werden ontworpen voor de professionele trimmers, hebben ze ook een plaats veroverd in de harten van huisdierbezitters. Als je op zoek bent naar een professionele tondeuses, weet hoe je deze moet gebruiken, en waar je dan op moet letten, dan kunnen Aesculap tondeuses ook geschikt zijn voor thuisgebruik. Het is echter belangrijk op te merken dat deze tondeuses krachtig zijn en wat meer onderhoud en zorg vereisen dan standaard consumententondeuses.

Conclusie
Aesculap tondeuses vertegenwoordigen een belofte van uitmuntendheid in de wereld van dierverzorging. Ze bieden hoogwaardige prestaties, duurzaamheid en precisie die zowel professionele trimmers als toegewijde huisdierbezitters waarderen. Met hun geavanceerde technologie, chirurgische kwaliteit scheerkoppen en ergonomisch ontwerp, hebben Aesculap tondeuses een blijvende diepe indruk gemaakt in de branche en op de markt. Of je nu een een professionele tondeuse voor in je trimsalon wilt waar je op kan bouwen of gewoon je huisdier thuis wilt verzorgen, Aesculap tondeuses kunnen je helpen om de klus efficiënt en professioneel te klaren.