Hondentondeuse Aesc. Fav5. Hybride

GT-308 Snapon systeem

Artikelnr: 1015.05

Tondeuse Aesculap Hybride GT308 met scheerkop 1,5mm. Dezelde tondeuse als de Aesculap Fav5 echter nu met adapterkabel voor netsroom220volt, dus zonder laadstation en accu's.
Het voordeel is dan dat u ook later (in de toekomst) een laadstation + accu's kunt aanschaffen en dan ook draadloos kunt gaan werken. Natuurlijk is deze machine ook ideaal als u al een draadloze Fav5 CL heeft en deze machine als reserve machine aanschaft zodat u altijd kunt doorwerken als er een probleem met uw huidige draadloze Fav5 CL , of laadstation of accu ontstaat.

Mooie machine voor continu gebruik. Geschikt voor Favorita scheerkopjes met snaponsysteem. Krachtig, trillingsarm, still loop en uitermate bedrijfszeker. De ideale tondeuse voor de professionele gebruiker. Natuurlijk is deze tondeuse ook draadloos te gebruiken indien u er (later) apart accu's en een laadstation bij koopt. Een mooie manier om wat voordeliger in te stappen en de Hybrid op een later moment om te kunnen zetten naar een daardloze machine.

De Hybride wordt geleverd met adapterkabel , scheerkop 1,5mm en olie

€ 277,03 incl. BTW
€ 228,95 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)