Login
Producten
VVTN

Hondentondeuse Aesc. FCL. Hybride

GT-208 Schuifsysteem

Artikelnr: 1015.06

De Tondeuse Favorita CL Hybride GT 208 is gelijk aan de Favorita CL, alleen wordt deze Hybride met plug in kabel geleverd, dus zonder accu en laadstation, zodat u gewoon op stroom kunt werken.
Het voordeel is dan dat u ook later (in de toekomst) een laadstation + accu's kunt aanschaffen en dan ook draadloos kunt gaan werken. Natuurlijk is deze machine ook ideaal als u al een draadloze CL heeft en deze machine als reserve machine aanschaft zodat u altijd kunt doorwerken als er een probleem met uw huidige draadloze CL , of laadstation of accu ontstaat.

Mooie machine voor continu gebruik. Geschikt voor Favorita scheerkopjes met het schuifsysteem. Krachtig, trillingsarm, still loop en uitermate bedrijfszeker. De ideale tondeuse voor de professionele gebruiker. Natuurlijk is deze tondeuse ook draadloos te gebruiken indien u er (later) apart accu's en een laadstation bij koopt. Een mooie manier om wat voordeliger in te stappen en de Hybrid op een later moment om te kunnen zetten naar een daardloze machine.

De Hybride wordt geleverd met adapterkabel en olie.

€ 279,00 incl. BTW
€ 230,58 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)