Login
Producten
VVTN

Biogance Algo Protect 250ml

Tegen nicotine en UV licht

Artikelnr: 3556.362

Biogance Algo Protect 250ml. Spray voor dagelijks gebruik met anti oxidanten en anti vrije radicalen om de vacht te beschermen tegen vervuiling zoals nicotine en uv licht. De PH neutrale formule is verrijkt met organische Ascophyllum zeewier en rozemarijn extracten om het haar op te frissen en te hydrateren. Biogance Algo Protect spray hydrateert de opperlaag van de huid en is ook geschikt voor pups en kittens.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd uit de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!
Zie ook www.biogance.fr

€ 12,25 incl. BTW
€ 10,12 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)