Login
Producten
VVTN

Biogance Algo Repair 250ml

Herstellende werking

Artikelnr: 3556.364

Biogance Algo Repair 250ml. Spray voor dagelijks gebruik met versterkende en herstellende eigenschappen. De PH neutrale en parabenen vrije formule is verrijkt met organische mix van zeewier en provitime B5 om droog beschadigd en breekbaar haar te herstellen en glans, zachtheid en structuur te geven. Ook geschikt voor katten.

Tip: werkt perfect in combinatie met Biogance Nutri Repair shampoo

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd uit de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!
Zie ook www.biogance.fr

€ 12,25 incl. BTW
€ 10,12 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)