Login
Producten
VVTN

Biogance Clean pads l. 100ml

Spray voor voetkussentjes

Artikelnr: 3556.306
€ 11,35 incl. BTW
€ 9,38 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Biogance Clean pads l. 100ml
Biogance Clean pads 100ml, speciale lotion, zonder parabenen, voor de dagelijkse verzorging van voetkussentjes van uw huisdier. Verrijkt met zink sulfaat en fruit extracten en vol van allantoine helpt Biogance clean pads kleine wondjes en sneetjes in de voetzooltjes te genezen en te herstellen. Biogance clean pads hydrateert de opperlaag en is ook geschikt voor pups, kittens en kleine knaagdieren.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!
Zie ook www.biogance.fr