Login
Producten
VVTN

Biogance Fresh'n P. Sh. 1Ltr.

Voor de vette vacht en het reguleren van talgproductie

Artikelnr: 3556.174
€ 29,95 incl. BTW
€ 24,75 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Biogance Fresh'n P. Sh. 1Ltr.
Biogance Fresh 'n Pure shampoo 1 liter, bestaande uit 98% organische en natuurlijke ingredienten met een formule die vrij is van parabenen en PH neutraal is. Biogance fresh 'n pure shampoo is samengesteld uit o.a. zink en is verrijkt met limoen om de vacht te reinigen en te beschermen.
Biogance Fresh 'n Pure helpt bij het reguleren van de talgproductie. Ideaal voor honden met een vette vacht. Veilig voor puppies en katten.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!