Login
Producten
VVTN

Biogance Gliss dog spray 500ml

Voor professioneel gebruik

Artikelnr: 3556.3460
€ 23,60 incl. BTW
€ 19,50 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Biogance Gliss dog spray 500ml
Biogance Gliss dog spray 500ml. Ontklitspray verrijkt met jojoba olie om het borstelen en uit de klit halen van de vacht te vergemakkelijken. Biogance Gliss dog helpt de haarkwaliteit en glans te verbeteren, en kan zowel voor als na de wasbeurt gebruikt worden. Biogance Gliss dog heeft ook een heerlijke geur van een zeer bekend product van vroeger. Weet u nog welk product dat was?

Anti U.V & anti Oxidant spray. Vrij van dierlijke olieen.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd uit de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!
Zie ook www.biogance.fr