Login
Producten
VVTN

Biogance Nutri R. Sh. 250ml

Kalmerend en herstellend

Artikelnr: 3556.156
€ 11,35 incl. BTW
€ 9,38 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Biogance Nutri R. Sh. 250ml
Biogance Nutri Repair 250ml, bestaande uit 98% organische en natuurlijke ingredienten met een formule die vrij is van parabenen en PH neutraal is, speciaal voor de gevoelige huid. Biogance Nutri Repair shampoo is samengesteld uit avocado en tamanu olie, burdock wortel en allantoine om de vacht te voeden, te reinigen, de huid te kalmeren en de vacht te herstellen. Werkt kalmerend bij jeuk.
Geschikt voor de gevoelige huid en voor droge en beschadigde vachten.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!