Login
Producten
VVTN

Biogance Rabbit lotion 100ml

Reinigingsspray voor uw konijn

Artikelnr: 3556.408
€ 6,95 incl. BTW
€ 5,74 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Biogance Rabbit lotion 100ml
Biogance Rabbit Lotion 100ml is een speciaal ontwikkelde lotion voor de verzorging van uw konijn.
Deze lotion is speciaal ontwikkeld uit organische stoffen en bevat natuurlijke ingredienten die voor een milde en zachte reiniging zorgen. Speciaal geschikt voor de gevoelige huid helpt deze superzachte lotion tegen een droge en geirriteerde huid. De PH neutrale formule verrijkt met organische lemon extracten geeft de vacht een zachte en glanzende uitstraling en maakt borstelen makkelijker.
De naar lichte kokos ruikende lotion laat uw konijn weer heerlijk fris ruiken.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!
Zie ook www.biogance.fr