Login
Producten
VVTN

Biogance Tawney A. Sh. 5Ltr.

rood-bruine vachten

Artikelnr: 3556.136
€ 72,95 incl. BTW
€ 60,29 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Biogance Tawney A. Sh. 5Ltr.
Biogance Tawney Apricot shampoo 5 liter, bestaande uit 98% organische en natuurlijke ingredienten met een formule die vrij is van parabenen en PH neutraal is. Biogance tawney apricot shampoo is samengesteld uit henna en aloe vera en verrijkt met provitamine A om op een natuurlijke manier de kleur van de vacht te activeren, met een anti-oxidante werking.
Hydrateert de bovenlaag van de opperlaag en versterkt de helderheid van de vacht. Geschikt voor alle rode, bruine en abrikoos kleurige vachten en veilig voor puppies en zwarte of blonde katten.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!