Login
Producten
VVTN

Biogance Terrier S. Sh. 5Ltr.

Ruwe-en draadvachten

Artikelnr: 3556.152

Biogance Terrier Secret 5 liter , bestaande uit 98% organische en natuurlijke ingredienten met een formule die vrij is van parabenen en PH neutraal is. Biogance terrier secret shampoo is samengesteld uit limoen, salie en paardenbloemen om te reinigen en te versterken zonder de ruwe textuur van de vacht te veel te verzachten. Geschikt voor ruwe vachten en draadvachten.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!

€ 72,95 incl. BTW
€ 60,29 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)