Login
Producten
VVTN

Biogance White S. Sh. 5Ltr.

witte en lichte vachten

Artikelnr: 3556.120
€ 72,95 incl. BTW
€ 60,29 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Biogance White S. Sh. 5Ltr.
Biogance White snow shampoo 5 liter, bestaande uit 98% organische en natuurlijke ingredienten met een formule die vrij is van parabenen en PH neutraal is. Biogance white snow shampoo is samengesteld uit de vlierbes, de korenbloem en aloa vera om op een natuurlijke manier de kleur van de vacht te activeren en vergelen te voorkomen. Geschikt voor alle lichte en witte vachten en veilig voor puppies en witte of licht gekleurde katten.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!