Biogance White spray 300ml- AANBIEDING

Droogshampoo hond en kat

Artikelnr: 3556.328

Biogance White Spray 300ml Droogshampoo voor hond en kat verrijkt met plantaardige poeders voor een reinigingsbeurt zonder water, speciaal voor witte vachten. Ideaal tussen 2 wasbeurten door, verfrist en verwijdert vet en vuil en hydrateert de vacht. Droogt de vacht niet uit en is niet irriterend op de huid. Ook geschikt voor pups en kittens.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd uit de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!
Zie ook www.biogance.fr

van € 16,85 nu in de aanbieding
€ 9,95 incl. BTW
€ 8,22 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)