Alles voor uw huisdier
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen retourrecht
10.000+ trimbenodigdheden uit voorraad
Alles voor uw huisdier
Winkelmandje
Bestelling afronden
Sale en nieuw

Hondentandenborstel Petsie S

Elektrolytische technologie

Delen:
Artikelnr: 3260.10
Merk: Petsie
€ 99,95 incl. btw
€ 82,60 excl. btw
Product op vooraad ( meer info)
Hondentandenborstel Petsie S

Petsie is efficient tegen plaque, vermindert bacterien, helpt het tegengaan van tandsteen, verbetert de monhygiene en zorgt voor een frissere adem!

Petsie maakt gebruik van twee geleidende elektroden in de borstel. Met een druk op de knop genereren deze elektroden een veilige elektrische laagspanningsstroom. Deze stroom reageert met het speeksel en de biofilm in de mond van uw huisdier, waardoor schadelijke bacteriën en tandplak worden afgebroken door elektrolyse, zonder de noodzaak van agressieve chemicaliën (of tandpasta!)

Het verschil met een tandenborstel die gebruikt maakt van ultrasone technologie is dat die gebruikt maakt van kleine trillingen om het tandsteen fysiek te verwijderen die de bacteriën echter niet verwijderen. Ook kan een hond van trillingen van streek raken en dit niet prettig vinden. Het is ook niet raadzaam om het gebit dagelijks met ultrasone technologie te reinigen aangezien het glazuur beschadigd kan raken.

De kern van de effectiviteit van Petsie is elektrolytische technologie. Om de werking van Petsie te begrijpen is het dan ook noodzakelijk de elektrolytische technologie te begrijpen. Laten we eerst begrijpen wat "Elektrolytisch" betekent. ‘Elektro’ verwijst naar elektriciteit, en ‘lytisch’ betekent afbreken of afzonderlijk splitsen. Bij elektrolytische technologie draait het dus om het gebruik van elektriciteit om delen te kunnen scheiden. Deze geavanceerde methode maakt gebruik van lichte, onschadelijke elektriciteit die verbindingen op moleculair niveau afbreken.

Met behulp van elektrolytische technologie worden ook watermoleculen gescheiden. Stel je voor dat je een speciaal gereedschap hebt dat een elektrolytisch apparaat wordt genoemd en stel je voor dat je een kopje water hebt. Water bestaat uit twee dingen: waterstof en zuurstof. Met behulp van het elektrolytische apparaat kunnen we water in twee delen splitsen, waterstof en zuurstof. Dit is hoe het werkt: We nemen een kopje water en gieten het in een speciale container. In deze container bevinden zich twee metalen staven, genaamd elektroden. De ene is positief (+) en de andere is negatief (-). Deze elektroden verbinden we met een batterij of stroombron. Wanneer we de stroom inschakelen, begint er elektriciteit door te stromen het water. De elektriciteit zorgt ervoor dat de watermoleculen uiteenvallen. De waterstofatomen bewegen zich naar de negatieve elektrode, terwijl de zuurstofatomen naar de positieve elektrode bewegen. Als gevolg hiervan ontstaan er belletjes bij elke elektrode. Aan de kant van de negatieve elekrode verzamelen de waterstofbelletjes, en aan de andere kant bij de positieve elektrode verzamelen zich de zuurstof belletjes. Petsie maakt gebruik van deze technologie om de tanden van uw huisdier van vuil te ontdoen. 

 

Zie Petsie Clinical Study

Zie Petsie Electrolytic TechnologyDelen: