Droogkast UKDA -MT-XL

Artikelnr: 1302.110

Eindelijk is er een doorbraak in de technologie van droogkasten. Een droogkast is niet meer "alleen een kast met een ventilator onderin".

UKDA droogkasten drogen niet alleen, maar zorgen er ook voor dat het dier zich op zijn gemak voelt door aroma en licht therapie. Ideaal voor katten en of honden die al vrij angstig zijn. De verschillende spuitmondjes blazen zachte warme lucht van alle kanten. Haren kunnen dus niet in een ventilator terechtkomen en vastdraaien met alle gevolgen van dien. Meerdere motoren en ventilatoren zorgen ervoor dat de lucht optimaal gecirculeerd wordt en de kans dat u niet verder kunt werken omdat een ventilator uitvalt minimaal is. De bodemplaat is zo ontworpen dat nageltjes niet vasthaken en een ongelukje kan vrij simpel worden schoongemaakt omdat de bodem + lade makkelijk te verwijderen zijn. Het uitneembare tussenschot geeft u de mogelijkheid de binnenruimte tot een ruimte te maken zodat er ook een grotere hond in past of op te splitsen voor twee kleinere dieren.

Droogkast UKDA MT-XL Technologie met lucht circulaton /aroma/oxygen therapy, 3000 watt.
Buitenmaat 118cm breed, 71,5cm diep en 106,5cm hoog. Binnenmaat 107cm breed, 56cm diep, 82cm hoog. 5 motoren, 5 ventilatoren, met 4x verwarming en 34 richtmondjes en 2 warmtelampen.

€ 2999,00 (incl. BTW)
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)