Login
Producten
VVTN

TRITRA AS+VOET+T

Tritra As op voet met tuit

Artikelnr: 1306.6605

TRITRA AS waterblazer (2200W) in de kleur zwart met LCD display op voet en tuit, dus zowel hard blazen als fohnen is mogelijk. Het scherm laat niet alleen de temperatuur van de luchtstroom zien maar laat ook het totaal aan uren zien dat de waterblazer is gebruikt. Garantie is 1 jaar met een maximum van 600 uur

Een professionele blazer die veel minder herrie maakt dan de gemiddelde waterblazer. Met het digitale display kunt u de lucht en warmte regelen. De slang ( (doorsnede 5cm) wordt ' langer als u de TRITRA AS waterblazer aanzet (en harder zet) en krimpt weer als u de TRITRA AS waterblazer uit zet. Dus geen lange vervelende slang om op te bergen. Zuinig in verbruik, superkrachtige professionele waterblazer voor een ongelofelijke prijs, geschikt voor professioneel en particulier gebruik. ' Ideaal voor alle hondenrassen (zeker ook voor doodles) en katten.
De TRITRA AS waterblazer met metalen behuizing heeft een digitaal regelbare motor, dus zachtjes blazen en fohnen is ook mogelijk maar voluit geeft de TRITRA AS waterblazer een ongelofelijke krachtige luchtstroom. Met warmte warmte element, dus met warme lucht, ' te regelen middels tiptoets , meerdere standen koud warm naar heet. Word geleverd met 2 spuitmonden, kleine voet (dus minder ruimte op de vloer)en tuit. Blazer met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

€ 229,95 incl. BTW
€ 190,04 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)