Login

Activet groen of paars nodig?

De Activet borstel groen en rood is inmiddels een van de bekendste flexibele hondenborstel voor het verzorgen van onze geliefde viervoeters. Met de opkomst van geavanceerde technologieën en innovaties heeft de "Activet borstel" snel aan populariteit gewonnen in de wereld van hondenverzorging. De Activet borstels in verschillende kleuren onderscheiden zich door hun doelgerichte ontwerp en functionaliteit. Ze zijn ontworpen om de vacht van honden op een effectieve en efficiënte manier te verzorgen. Het unieke ontwerp van deze Activet borstels maakt gebruik van speciaal ontworpen flexibele borstelkoppen die zorgen voor een makkelijk verzorging van de vacht. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de borstels bij juist gebruik lang mee kunnen gaan en ook zeer geschikt zijn voor professioneel gebruik. Lees verder

activet-mat-zapper-enkel
€ 52,99
€ 43,79 excl. btw
info & bestellen
activet-mat-zapper-dubbel
€ 84,99
€ 70,24 excl. btw
info & bestellen
activet-paars-enkel
€ 44,95
€ 37,15 excl. btw
info & bestellen
activet-zilver-enkel
€ 52,99
€ 43,79 excl. btw
info & bestellen
activet-zilver-dubbel
€ 84,99
€ 70,24 excl. btw
info & bestellen
activet-goud-enkel
€ 52,99
€ 43,79 excl. btw
info & bestellen
activet-goud-dubbel
€ 84,95
€ 70,21 excl. btw
info & bestellen

Activet

Wat de Activet onderscheidt van een andere borstel, is het vermogen om diep in de vacht van de hond door te dringen, ongeacht de vachttextuur. Of het nu gaat om een lange vacht met veel klitten of een korte vacht die extra glans nodig heeft, deze borstels leveren consistente resultaten. Ze verwijderen losse haren en helpen bij het verminderen van overtollige ondervacht, wat vooral belangrijk is tijdens de rui. Bovendien stimuleert het borstelen de doorbloeding van de huid en draagt het bij aan de algehele gezondheid van de vacht en de huid van de hond. Een ander voordeel van Activet borstels is hun gebruiksgemak. Ze zijn ergonomisch ontworpen met een comfortabele grip, waardoor zowel professionele hondentrimmers als gewone hondenbezitters ze gemakkelijk kunnen hanteren. Het borstelen wordt hierdoor niet alleen een essentiële verzorgingsroutine, maar ook een plezierige ervaring voor zowel de hond als de verzorger.

Of je nu een eigenaar bent van een langharige hond die regelmatig moet worden geborsteld of een kortharige hond die af en toe wat extra verzorging nodig heeft, Activet borstels bieden een veelzijdige oplossing. Ze combineren hoogwaardige materialen met doordachte technologie, wat resulteert in een bijzondere borstel dat het welzijn van de hond bevordert en bijdraagt aan een gezonde, glanzende vacht. Met de groeiende liefde en aandacht die we onze huisdieren geven, zijn Activet borstels een waardevolle toevoeging geworden aan de wereld van hondenverzorging.