Login

Bandage / Wraps voor hond en kat

Naast bandage voor paarden is er ook bandage voor de hond en kat. Het verschil is dat de bandage voor paarden wat breder is, en voor hond en kat vaak slechts 5cm breed is. Een ander naam die voor bandage wordt gebruikt is een wrap. Bandages voor hond en kat worden gebruikt om kleine wondjes snel in te pakken. Er kan dan ook niet meer aan de wond gelikt worden. Op show worden wraps voor honden ook wel gebruikt om de lange haren bij de oren in te pakken om het afbreken tegen te gaan, en te voorkomen dat ze vies worden. Lees hier verder.

wrap-blauw-45m
€ 2,25
€ 1,86 excl. btw
meer info
wrap-wit-45m
€ 2,25
€ 1,86 excl. btw
meer info
wrap-rood-45m
€ 2,25
€ 1,86 excl. btw
meer info
wrap-zwart-45m
€ 2,25
€ 1,86 excl. btw
meer info

Hoe werkt zelfklevende bandage?

De bandage kan simpelweg op iedere gewenste maat afgeknipt worden en bijft vanzelf kleven. Er is dus geen plakband of pleister nodig om te voorkomen dat het loskomt. Trim.nl heeft een kleurrijk assortiment bandage 4,5 meter lang voor uw hond en kat, natuurlijk zeer voordelig geprijsd.

Helpt een bandage bij angst voor vuurwerk?

Je zou kunnen denken dat zelfklevende bandage ook heel goed gebruikt kan worden voor honden met angst voor harde knallen, denk dan bijvoorbeeld aan Oud en Nieuw,  als er vuurwerk wordt afgestoken. Echter zit de bandage best wel stevig en houdt het slechts beperkt geluid tegen. Een betere optie is dan om te kiezen voor oorbescherming voor de hond, de zogenaamde hoodies. Deze worden ook veelal in trimsalons gebruikt bij waterblazers omdat ze het geluid echt dempen en de hond veel rustiger blijft.

Helpt een bandage bij angst voor vuurwerk?