Login

Hondenborstel, kattenborstel

Op zoek naar een professionele hondenborstel of kattenborstel voor de vachtverzorging van uw hond of kat? Bij trim.nl heeft u de grootste keuze professionele honden borstels en katten borstels voor de dagelijkse vachtverzorging van uw hond of kat.

Het regelmatig gebruik van een hondenborstel kan aanzienlijke voordelen bieden voor de gezondheid van je trouwe viervoeter. Allereerst helpt het bij het verwijderen van losse haren, waardoor de vorming van vervelende klitten wordt voorkomen. Dit bevordert de luchtcirculatie op de huid en voorkomt oververhitting, vooral bij langharige rassen. Bovendien verbetert het borstelen de bloedcirculatie en stimuleert het de natuurlijke oliën op de huid, wat de vacht gezond en glanzend houdt. Tijdens het borstelen kun je ook eventuele huidproblemen vroegtijdig opsporen, zoals irritaties of teken. Kortom, regelmatig borstelen is niet alleen een verzorgingsroutine, maar een eenvoudige manier om de algehele gezondheid en het welzijn van je hond te bevorderen.

ccs-boar-5
1699.08421
CCS Boar 5
€ 19,95
€ 16,49 excl. btw
info & bestellen
borstel-hond-tritra
€ 23,25
€ 19,21 excl. btw
info & bestellen
borstel-hond-sm-nr4
€ 23,95
€ 19,79 excl. btw
info & bestellen

Wilt u meer weten hoe u uw hond of kat het beste kunt verzorgen? Lees hier alle uitleg waarom de verzorging van uw hond of kat zo belangrijk is, en wat  u nodig heeft om uw huisdier het beste te kunnen verzorgen.