Alles voor uw huisdier
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen retourrecht
10.000+ trimbenodigdheden uit voorraad
Alles voor uw huisdier
Winkelmandje
Bestelling afronden
Sale en nieuw

Flea Free iIGR vlooienspray 250ml

Omgevingsspray tegen vlooien

Delen:
Artikelnr: 4850.040
Merk: Excil
€ 11,95 incl. btw
€ 9,88 excl. btw
Product op vooraad ( meer info)
Flea Free iIGR vlooienspray 250ml

Flea Free Omgevingsspray 250ml Combo met IGR is een spray met de werkzame stoffen Permethrin en S-Methopreen. Deze spray is vergelijkbaar met de Beaphar Omgevingsspray en Frontline Homegard spray. Deze spray is bedoeld om de omgeving te behandelen tegen vlooien(larven) en teken. Door de spray in je huis op donkere plekken, naden en kieren aan te brengen is je huis tot 6 maanden behandeld tegen vlooien, vlooienlarven en teken.

LET OP! De Flea Free Omgevingsspray Combo met IGR is alleen geschikt voor de omgeving en mag NOOIT óp het dier gebruikt worden. Dit product mag niet gebruikt worden in kattenmanden.

Permethrin doodt direct vlooien(larven) en teken in de omgeving. S-Methopreen is een IGR (Insecten Groei Remmer) die de ontwikkeling van vlooien(larven) stopt. Er ontstaan geen nieuwe vlooien waardoor honden en katten niet opnieuw besmet kunnen raken vanuit de omgeving. Het is daarnaast belangrijk om tegelijkertijd je huisdieren en de omgeving te behandelen als er een vlooienplaag is, om herbesmetting te voorkomen!Delen: