Alles voor uw huisdier
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen retourrecht
10.000+ trimbenodigdheden uit voorraad
Alles voor uw huisdier
Winkelmandje
Bestelling afronden
Sale en nieuw

RVS hondenbad BTS-137E

Deur links en/of rechts mogelijk

Artikelnr: 1393.102
Merk: Toex
€ 1639,55 incl. btw
€ 1355,00 excl. btw
Afhaalprijs: €1566,95 incl. btw meer info
Product op vooraad ( meer info)
RVS hondenbad BTS-137E

RVS bad BTS-137E + spatwand , met zowel rechts als links op de korte kant een schuifdeur (breed 40cm).
Ideaal bad voor de wat kleinere of smallere ruimtes. Het bad is heeft een spatwand die per deel omhoog te zetten is. De lange achterkant is ook aan de voorkant te zetten waardoor het frame dus ook gedraaid kan worden en de afvoer dus aan de andere kant komt indien nodig.
Wilt u de deur aan de rechterkant? dan kunt u spatwand aan de linker en achter kant omhoog zetten waarmee u dan een hoek spatwand creert. Andersom kan ook als u de deur links wilt.
Natuurlijk kunnen de wanden er ook af en heeft u een bad waar u omheen kunt lopen die dan ook van twee kanten een schuifdeur heeft.
In de laagste stand is de instap is 37cm hoog, en van vloer tot aan de rand dan 68cm hoog. Met spatwand 110cm hoog. In de hoogste stand is de achterkant met spatwand 173cm hoog en tot aan de instap dan 101cm hoog. De kuip is zelf diep 38cm van rand tot aan bodem en inwending 60x120cbreed. De buitenmaat is dan 68x130cm breed.
Wordt geleverd met uitneembare verhoging voor kleine hondjes. De zijwanden hebben voorgeboorde gaten voor bijvoorbeeld bevestiging van een kraan.

Een mooi en vooral "slim" bad voor plaatsing in ruimtes waarbij ruimte beperkt is of een speciale inrichting vereist is.

LET OP; de middelste voetbediening is niet werkzaam (omdat het frame ook voor andere baden wordt gebruikt). De verplaatsbare voetbediening is uiteraard wel werkzaam. Eventueel kunt u zelf vrij simpel de werking omzetten nara de middelste voetbediening.Delen: