Login

Trim.nl hondenbad RVS klepdeur

Artikelnr: 1393.105
Merk: Trim
€ 1875,50 incl. btw
€ 1550,00 excl. btw
Afhaalprijs: €1802,90 incl. btw meer info
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Trim.nl hondenbad RVS klepdeur

Trim Nederland BV is al sinds 2015 de officiele importeur/distributeur van dit mooie bad, dus geen nevenimport. Bij Trim Nederland BV kunt u ervan op aan dat ook onderdelen op voorraad zijn en u zich geen zorgen hoeft te maken bij eventuele toekomstige garantie probleempjes en of service.

GEEN EXTRA VERZENDKOSTEN BINNEN NL!
Super mooi roest vast stalen bad (kwaliteit 304) op electrisch onderstel voor een ongelofelijke lage prijs. Instaphoogte bad slechts 44cm in de laagste stand, daarna door het electrisch onderstel met de handbediening op gewenste hoogte te zetten. Onderstel voorzien van witte poedercoating. Buitenmaat bad (bak) is 128lang, 74cm diep en 50cm hoog (zonder opzetwand van 55cm hoog) Handige klepdeur in voorwand zodat de deur niet in de weg zit als de hond moet in of uitstappen en de hond niet hoeft te draaien in bad om uit te stappen. Wordt geleverd geheel compleet inclusief luxe mengkraan + aansluitingen en 2x 140cm gewapende flexibele leidingen.
Bijgeleverd ook geheel compete douchekop + slang+ houder en shampoo rek!!!!. Onderin het bad zit een groot putje met een uitneembaar mandje zodat haren opgevangen worden en niet de bijgeleverd flexibele slang in kunnen. Los plastic vloerrooster in RVS frame zodat de hond niet op het koude RVS bodem staat
makkelijk uitneembaar, ideaal om de bodem schoon te kunnen maken. Het rooster is ook iets hoger te zetten, zodat u niet diep voorover hoeft te bukken bij kleine hondjes. Boven het bad zit een stang met 2 verstelbare ogen waaraan de hond vastgemaakt kan worden. Is ook speciaal aangepast voor doubleblaster* of combiblaster* (* niet bijgeleverd) zodat u veilig in het bad de hond kunt drogen!!! Wel wordt er een flesje RVS reiniger+ onderhoud en flesje RVS roestverwijderaar bijgeleverd zodat u uw bad in perfecte staat kunt houden.
Prachtig bad!

Technische gegevens:
Aansluiting flexibele slang 150cm lang, voor naar de waterleiding is inwendig 19mm
Afvoerslang uitwendig is 48mm. Deze dient zo laag mogelijk aan de vloer bevestigd te worden.