Login
Producten
VVTN

TR!M VACUUM SYSTEM II SET T1

TVSII + TRITRA 2 speed

Artikelnr: 1023.005

Set bestaande uit Tr!m vacuum System II (art.nr. 1023.001) met Tritra 2 speed tondeuse(art1000.001).

Tr!m vacuum System II (art.nr. 1023.001) De opvolger van de normale TVS. De TVS II
heeft een extra inwendige behuizing zodat deze stiller is. Daarnaast heeft de TVS II een extra regelaar op de motor waardoor de motor traploos geregeld kan worden, dus ook zachter gezet kan worden. Gebleken is dat de normale TVS (en ook TVS II) heel veel zuigkracht heeft, eigenlijk veel meer dan echt nodig is. Met de extra inwendige behuizing en de mogelijkheid om de motor iets langzamer te laten draaien kunt u dus stiller werken.
De TVS II heeft ook een grotere bak met een inhoud van bijna 40 liter. U hoeft dus minder vaak te legen en kunt langer doorwerken. Afmetingen;36x46x52cm hoog.

De TVS II is een afzuigsysteem dat aangesloten dient te worden op een tondeuse (zie site voor beschikbare aansluitingen) zodat het haar direct omhoog en weggezogen wordt.
Extra voordeel is dan ook dat door het aanzuigen van lucht langs de scheerkop deze direct gekoeld wordt zodat u minder gebruik hoeft te maken van sprays ed.
De TVS zorgt ervoor dat haren omhoog gezogen worden waardoor de scheerkop in een keer op de juiste overal gelijke lengte zijn werk kan doen. ' Door middel van opzetkammen kunt u dus de hele hond doen in verschillende lengtes hetgeen u heel veel tijd bespaart met knippen
Aangezien haren omhooggezogen worden hoeft u dus ook minder vaak op te kammen hetgeen natuurlijk weer extra tijd scheelt.
Haren en vuile stofdeeltjes worden direct weggezogen dus is het werken met een TVS ook nog eens gezonder. Uiteraard komen er ook minder losse haren vrij die overal naartoe dwarrelen dus blijft de omgeving ook nog eens schoner.

TRITRA 2 Speed tondeuse (art.1000.001). Professionele tondeuse met twee standen.
Schakelaar met twee posities wat u de mogelijkheid geeft te kiezen tussen 2800 t/p/m of 3500 t/p/m, voor licht (stand 2) of zwaar werk (stand 1). L Onderhoudsvrij, de inwendige delen behoeven geen olie of vet. Weegt slechts 330 gram (zonder scheerkop) De tondeuse werkt met losse scheerkoppen van het snap on systeem oplopend tot 13mm (niet bijgeleverd) dus makkelijk te verwisselen. Wordt geleverd met olie (voor scheerkoppen) en schoonmaak borstel inclusief GRATIS 1,5 mm scheerkop

€ 549,85 incl. BTW
€ 454,42 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)