Login

TR!M VACUUM SYSTEM II SET T2

TVSII + TRITRA Cordless II

Artikelnr: 1023.006
€ 749,95 incl. btw
€ 619,79 excl. btw
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
TR!M VACUUM SYSTEM II SET T2

Set bestaande uit Tr!m vacuum System II (art.nr. 1023.001) met Tritra Cordless II tondeuse en (art1000.00550) en volledige tondeuse bovenkap aansluiting.

Tr!m vacuum System II (art.nr. 1023.001) De opvolger van de normale TVS. De TVS II
heeft een extra inwendige behuizing zodat deze stiller is. Daarnaast heeft de TVS II een extra regelaar op de motor waardoor de motor traploos geregeld kan worden, dus ook zachter gezet kan worden. Gebleken is dat de normale TVS (en ook TVS II) heel veel zuigkracht heeft, eigenlijk veel meer dan echt nodig is. Met de extra inwendige behuizing en de mogelijkheid om de motor iets langzamer te laten draaien kunt u dus stiller werken.
De TVS II heeft ook een grotere bak met een inhoud van bijna 40 liter. U hoeft dus minder vaak te legen en kunt langer doorwerken. Afmetingen;36x46x52cm hoog.

De TVS II is een afzuigsysteem dat aangesloten dient te worden op een tondeuse (zie site voor beschikbare aansluitingen) zodat het haar direct omhoog en weggezogen wordt.
Extra voordeel is dan ook dat door het aanzuigen van lucht langs de scheerkop deze direct gekoeld wordt zodat u minder gebruik hoeft te maken van sprays ed.
De TVS zorgt ervoor dat haren omhoog gezogen worden waardoor de scheerkop in een keer op de juiste overal gelijke lengte zijn werk kan doen. ' Door middel van opzetkammen kunt u dus de hele hond doen in verschillende lengtes hetgeen u heel veel tijd bespaart met knippen
Aangezien haren omhooggezogen worden hoeft u dus ook minder vaak op te kammen hetgeen natuurlijk weer extra tijd scheelt.
Haren en vuile stofdeeltjes worden direct weggezogen dus is het werken met een TVS ook nog eens gezonder. Uiteraard komen er ook minder losse haren vrij die overal naartoe dwarrelen dus blijft de omgeving ook nog eens schoner.

TRITRA Cordless Black II (art.nr.1000.00550). Professionele stille, draadloze tondeuse voor alle vachten en rassen, in de kleur zwart. Werkt met het snap on systeem dus niet alleen de Tritra snap on scheerkoppen passen maar ook de Andis, Wahl of Oster etc scheerkoppen. Zeer geschikt voor in de trimsalon, dus ook voor het zware werk. In vergelijking met vele andere machines is de TRITRA Cordless II niet alleen zeer stil (dus ook ideaal voor katten) maar ook nog lichter. Wordt geleverd met 1,5 mm, 2 accu's, oplader en een flesje olie.