Login

Droogcabine UKDA -Xtra Groot

Voor hond en kat

Artikelnr: 1302.110
Merk: Ukda
€ 2781,79 incl. btw
€ 2299,00 excl. btw
Afhaalprijs: €2691,04 incl. btw meer info
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Droogcabine UKDA -Xtra Groot

Eindelijk is er een doorbraak in de technologie van droogcabines. Een droogcabine is niet meer "alleen een kast met een ventilator onderin".

UKDA droogcabines drogen niet alleen, maar zorgen er ook voor dat het dier zich op zijn gemak voelt door aroma en licht therapie. Ideaal voor katten en of honden die al vrij angstig zijn. De verschillende spuitmondjes blazen zachte warme lucht van alle kanten. Haren kunnen dus niet in een ventilator terechtkomen en vastdraaien met alle gevolgen van dien. Meerdere motoren en ventilatoren zorgen ervoor dat de lucht optimaal gecirculeerd wordt en de kans dat u niet verder kunt werken omdat een ventilator uitvalt minimaal is. De bodemplaat is zo ontworpen dat nageltjes niet vasthaken en een ongelukje kan vrij simpel worden schoongemaakt omdat de bodem + lade makkelijk te verwijderen zijn. Het uitneembare tussenschot geeft u de mogelijkheid de binnenruimte tot een ruimte te maken zodat er ook een grotere hond in past of op te splitsen voor twee kleinere dieren.

Droogkast UKDA MT-XL Technologie met lucht circulaton /aroma/oxygen therapy, 2700 watt.
Buitenmaat 118cm breed, 77cm diep en 107cm hoog. Binnenmaat 105cm breed, 54cm diep, 82cm hoog. Motoren met ventilatoren en verwarming en 38 richtmondjes en 2 warmtelampen.

Werkt op 220 volt, normale stekker dus krachtstroom of speciale stekker niet nodig!