Alles voor uw huisdier
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen retourrecht
10.000+ trimbenodigdheden uit voorraad
Alles voor uw huisdier
Winkelmandje
Bestelling afronden
Sale en nieuw

Bam/Bam mint urine reiniger 1000 ml

Urine reiniger op basis van bacterieen

Delen:
Artikelnr: 4601.10
€ 13,50 incl. btw
€ 11,16 excl. btw
Staffelprijzen
Aantal Prijs per stuk
1 of meer €13,50
24 of meer€9,45
Product op vooraad ( meer info)
Bam/Bam mint urine reiniger 1000 ml

Bam Bam mint, geconcentreerde urine-reiniger, 1 liter met meervoudige werking.
De natuur breekt al sinds mensenheugenis afval af door micro-organismen welke veel effectiever blijken dan (gevaarlijke) chemische reiniginsmiddelen. Bacterieen blijven doorwerken en naarmate de vervuiling vermenigvuldigen zij zich totdat de vervuiling is opgeruimd. Bam Bam heeft voor de u de juiste natuurlijke bacterien in een fles. De bacterien in Bam Bam zijn natuurlijke bacterieen , komen dus gewoon in de natuur voor, en worden dan ook vanuit het oogpunt van de volksgezondheid als absoluut veilig beschouwd.

Bam Bam breekt niet alleen vuil (eiwitten, zetmeel/koolhydraten,vetten,celstoffen) af maar ook urine (ook oude urineresten) en dus stank, op basis van natuurlijke bacterieen. Ideaal voor in (buiten)kennels voor honden of cattery's. De bacterieen dringen ook door tot in de kleinste kiertjes (beton en of andere poreuze ondergronden) De afbraak van urinezuur (met bijbehorende kristallen ) is een vervelend proces waarbij hinderlijke geuren vrijkomen. Ureum is een uit kristallen bestaande stof die gescheiden kan worden van urine. Ureum kan afgebroken worden in CO2 en ammoniak (NH3). Iedereen herkent deze vieze lucht (die vooral goed te ruiken is wanneer het zonnetje erop staat). Dat komt omdat de ureum wordt omgezet in CO2 en ammoniakgas (de goed te ruiken vieze penetrante ammoniaklucht).
Bam Bam is het enige middel dat helpt!!! Niet alleen wordt het oppervlak daadwerkelijk gereinigd tijdens het schoonmaken maar na het schoonmaken (nat op laten drogen) blijven de bacterieen zich vermenigvuldigen en produceren enzymen die de ureum omzetten in koorlstof en water, oftewel ze "eten" de urine op. De ammoniak wordt dus echt opgeruimd en er komt geen vieze lucht vrij!!!Is dus ook niet schadelijk voor planten. Kan natuurlijk ook zeer goed binnen gebruikt worden.
Bam Bam heeft een heerlijke frisse mint geur die ook na reiniging lang blijft hangen.

Bam bam is geconcentreerd en dient verdund te worden, minimaal 1:10 in de beginfase. U kunt dus in totaal 10 liter aanmaken! Onverdund zitten de bacterieen "opgesloten" in het concentraat en zijn dus niet werkzaam. Bam Bam onverdund is dus niet werkzaam en zeker minimaal 1 jaar goed houdbaar.
In de beginfase wordt aangeraden om de dag schoon te maken met Bam Bam (verdunning 1:10) , daarna kan worden volstaan in een onderhouds frequentie van 1 of 2 maal per week, afhankelijk van de vervuiling/stank. In de onderhouds fase wordt aangeraden liever vaker in een hogere verdunning schoon te maken dus liever 2x per week schoon te maken in een verdunning van 1:20 dan 1 maal in een verdunning van 1:10
Dat is dus 0,80 ct per aan gemaakt liter Bam Bam in de beginfase en 0,40 ct in de onderhoudsfase.
In de normale onderhoudsfase dus supergoedkoop in gebruik!!
Kijk snel bij de afname per 12 naar de voordeligste prijs per liter geconcentreerde Bam Bam.Delen: