Alles voor uw huisdier
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen retourrecht
10.000+ trimbenodigdheden uit voorraad
Alles voor uw huisdier
Winkelmandje
Bestelling afronden
Sale en nieuw

STAGEPAKKET ZELF

Zelf uw stagepakket samenstellen met korting

Delen:
Artikelnr: 100.029
Ik ben doorgestuurd door een stagebieder:

Naam trimsalon
Straat
Plaats
Telefoon


STAGEPAKKET ZELF

U kunt bij Trim Nederland zelf uw eigen stagepakket samenstellen en de laagste totaalprijs met extra korting krijgen.
Wij geven dus niet een standaard 10% of 15% korting over alles wat anderen wel doen, en waar de normale prijs dan in veel gevallen al een stuk hoger ligt. U betaalt dan ook vaak na korting toch nog veel meer dan bij ons. Nee, wij berekenen simpelweg gewoon de laagst mogelijke prijs en geven bij een stagepakket nog extra korting, soms wel meer dan 40% per artikel, zodat u in totaal altijd goedkoper uit bent!! Uw extra totaalkorting wordt ook direct zichtbaar onderaan het overzicht nadat u uw stagepakket heeft samengesteld. U hoeft dus geen aparte offerte aan te vragen maar u ziet direct uw extra korting en de aanbiedingsprijs na extra korting op het overzicht.
Elders toch goedkoper voor hetzelfde stagepakket? Nee dat kan niet, maar u mag het ons natuurlijk altijd laten weten zodat wij onze aanbiedingsprijs kunnen controleren en duidelijk kunnen maken waar een eventueel verschil in zit.

Voorwaarde voor een speciale aanbiedingsprijs op uw stagepakket is wel dat uw stagepakket minimaal een professionele tondeuse, 3 verschillende professionele scharen, 3 verschillende scheerkoppen en een aantal kammen en borstels, minimaal 4 verschillende in totaal, moet bevatten.
Let dan wel op dat u de artikelen los besteld en niet in een set (zoals tondeuse + scheerkoppen) omdat het systeem niet kan zien waaruit het pakket bestaat.
U dient de artikelen dus altijd los te bestellen.
Indien u uw stagepakket juist heeft samengesteld en het voldoet aan de voorwaarden wordt direct uw extra korting en de aanbiedingsprijs na extra korting zichtbaar.

Natuurlijk mag u bij uw stagepakket ook meer bestellen, ook bijvoorbeeld producten achter andere buttons. Deze worden dan ook meegenomen in de berekening van de aanbiedingsprijs. Hoe meer u bestelt, des te meer korting krijgt u! U ziet dit dan ook weer direct onderaan het overzicht.

Klik op onderstaande button om uw eigen stagepakket met extra korting samen te stellen.Delen: