Login

Trimtafel Hydraulisch SP

met speciale bevestiging voor enkele of dubbele trimarm

Artikelnr: 1495.25
Merk: Trim
€ 399,00 incl. btw
€ 329,75 excl. btw
Afhaalprijs: €338,50 incl. btw meer info
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Trimtafel Hydraulisch SP

Trim.nl trimtafel hydraulisch SP.
Hydraulische Trimtafel, bladmaat 60x110 cm, zwart rubber met aluminium stootrand. Speciaal aangepaste trimtafel zodat een eventuele trimarm (niet bijgeleverd) niet op het blad wordt bevestigd maar onder het blad aan het frame zelf. Het voordeel is dat u dus geen pootjes/bevestiging van de arm op het blad heeft, kan ook geen viezigheid/haren tussen blijven zitten, het blad is dus vrij. Daarnaast is een bevestiging van een beugel aan het frame zelf een stuk steviger dan een bevestiging op het blad.

Verstelbaar in hoogte van 53cm laag tot 102 cm hoog. Onderstel fijn grijs hamerslag gecoat, uit zoveel mogelijk dichte delen. Een mooie complete grote tafel voor een ongelofelijke lage prijs.

Let op: het is altijd raadzaam om een hydraulische trimtafel na gebruik in de laagste stand te zetten zodat de pomp volledig onbelast is als de tafel niet gebruikt wordt. De keerring die op een pomp zit om de olie binnen te houden gaat dan het langste mee en gaat dan minder snel  zweten of lekken (de trimtafel kan dan na enige tijd of overnacht vanzelf een stukje zijn gezakt).