Login

Biogance Protein P. Sh. 15ml

Proefmonster 15ml

Artikelnr: 3556.1079
Merk: Biogance
€ 1,95 incl. btw
€ 1,61 excl. btw
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Biogance Protein P. Sh. 15ml

GRATIS BIJ EEN BESTELLING VAN MEER DAN 100,- EURO

Biogance Proteine plus shampoo 15ml, PROEFMONSTER, bestaande uit 98% organische en natuurlijke ingredienten met een formule die vrij is van parabenen en PH neutraal is. Biogance proteine plus shampoo is samengesteld uit rijst en zijde proteine voor een zachte reiniging en om de vacht te versterken en te beschermen.Geschikt voor all vachten en veilig voor puppies.

MAXIMAAL 1 PER KLANT PER BESTELLING MEER DAN 100,- EURO, NIET VERGETEN AAN TE KLIKKEN

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!