Login

Waterblazer Doubleblaster Digitaal op statief

DG zwart op voet met tuit

Artikelnr: 1307.0271
Merk: Trim
€ 244,95 incl. btw
€ 202,44 excl. btw

Product uit voorraad en kan tijdelijk niet worden besteld.
Verwachte periode weer op voorraad: Onbekend

Waterblazer Doubleblaster Digitaal op statief

De Doubleblaster DG (digitaal) in de kleur zwart is nu op statief geplaatst waardoor een staande droger is gecreerd. Een aparte tuit met draaibare mond wordt ook meegeleverd waardoor u de Doubleblaster DG niet alleen als krachtige en stille waterblazer kunt gebruiken voor alle rassen ( en zeker ook voor doodles) maar ook als grote staande fohn. Dus zachtjes stylen, fohnen (en afwerken) kan nu ook. Speciaal aan deze combinatie is ook de kleine kunststof voet waardoor niet teveel ruimte op de grond in beslag wordt genomen, ideeal ook voor kleinere ruimtes (trimsalons).

BESTE STILLE DIGITALE WATERBLAZER!!!

Stille digitale waterblazer Doubleblaster DG (2200W) in de kleur zwart met LCD display. Het scherm laat niet alleen de temperatuur van de luchtstroom zien maar laat ook het totaal aan uren zien dat de waterblazer is gebruikt.

Een professionele waterblazer die veel minder herrie maakt dan de gemiddelde waterblazer. Met het digitale display kunt u de lucht en warmte regelen. De slang ( (doorsnede 5cm) wordt langer als u de waterblazer Doubleblaster DG waterblazer aanzet (en harder zet) en krimpt weer als u de waterblazer Doubleblaster DG uit zet. Dus geen lange vervelende slang om op te bergen. Zuinig in verbruik, superkrachtige professionele waterblazer voor een ongelofelijke prijs, geschikt voor professioneel en particulier gebruik. ' Ideaal voor alle hondenrassen (zeker ook voor doodles) en katten.
De waterblazer Doubleblaster DG met metalen behuizing heeft een digitaal regelbare (5 standen)motor, dus zachtjes blazen (fohnen) is ook mogelijk maar voluit geeft de waterblazer Doubleblaster DG een ongelofelijke krachtige luchtstroom. Met warmte warmte element, dus met warme lucht, ' te regelen middels tiptoets , 5 standen van koud naar heet. Word geleverd met 2 spuitmonden. Waterblazer met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.


Ook leverbaar zonder voet en tuit, alleen als waterblazer.