Login

Waterblazer Doubleblaster Geluidsdemper Digitaal - Zwart

Digitaal display

Artikelnr: 1307.027
Merk: Trim
€ 149,95 incl. btw
€ 123,93 excl. btw

Product uit voorraad en kan tijdelijk niet worden besteld.
Verwachte periode weer op voorraad: Onbekend

Waterblazer Doubleblaster Geluidsdemper Digitaal - Zwart

BESTE STILLE DIGITALE WATERBLAZER!!!

Stille digitale waterblazer Doubleblaster DG (2200W) in de kleur zwart met LCD display. Het scherm laat niet alleen de temperatuur van de luchtstroom zien maar laat ook het totaal aan uren zien dat de waterblazer is gebruikt.

Een professionele waterblazer die veel minder herrie maakt dan de gemiddelde waterblazer. Met het digitale display kunt u de lucht en warmte regelen. De slang ( (doorsnede 5cm) wordt langer als u de waterblazer Doubleblaster DG waterblazer aanzet (en harder zet) en krimpt weer als u de waterblazer Doubleblaster DG uit zet. Dus geen lange vervelende slang om op te bergen. Zuinig in verbruik, superkrachtige professionele waterblazer voor een ongelofelijke prijs, geschikt voor professioneel en particulier gebruik. ' Ideaal voor alle hondenrassen (zeker ook voor doodles) en katten.
De waterblazer Doubleblaster DG met metalen behuizing heeft een digitaal regelbare (5 standen)motor, dus zachtjes blazen (fohnen) is ook mogelijk maar voluit geeft de waterblazer Doubleblaster DG een ongelofelijke krachtige luchtstroom. Met warmte warmte element, dus met warme lucht, ' te regelen middels tiptoets , 5 standen van koud tot heet. Word geleverd met 2 spuitmonden. Waterblazer met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.