Alles voor uw huisdier
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen retourrecht
10.000+ trimbenodigdheden uit voorraad
Alles voor uw huisdier
Winkelmandje
Bestelling afronden
Sale en nieuw

Keramisch TR. 3,2 mm size 7

Delen:
Artikelnr: 1275.6100
Merk: Tritra
€ 39,95 incl. btw
€ 33,02 excl. btw
Product op vooraad ( meer info)
Keramisch TR. 3,2 mm size 7

TRITRA keramische scheerkop 3,2mm GROF size7 (zie uitleg BELANGRIJK Hieronder) .Snap on scheerkop past op alle tondeuses die werken met het snap on systeem, zoals de Tritra 2 speed, Andis en Heiniger tondeuse.

Het voordeel van een keramische scheerkop is dat deze tot wel 70% minder heet wordt!!!. Daarnaast hoeft u deze keramische scheerkoppen niet te laten slijpen. Als de scheerkop na verloop van tijd minder wordt schuift u het oude bovenplaatje eruit en vervangt het voor een nieuw keramisch plaatje. Afhankelijk van het gebruik is dit pas na 2 jaar. De slijpkosten spaart u dus uit.


TRITRA scheerkoppen zijn vervaardigd van extreem hard staal met met een speciale behandeling zodat ze langer scherp blijven en roestvorming zo lang mogelijk voorkomen wordt.
Uitermate geschikt voor professioneel, dagelijks gebruik.
Aangeraden wordt tijdens en na iedere scheerbeurt te koelen en te reinigen met Wahl Blade Ice (art.1150.20)

BELANGRIJK!!!!
TRITRA scheerkoppen zijn er vanaf de 3,2 mm,size 7 naar omhoog (13mm) in zowel fijn getande scheerkoppen alsook in grof getande scheerkoppen. De grof getande scheerkoppen worden gebruikt om voor te werken echter geven grof getande scheerkoppen een streepvormig eindresultaat hetgeen uiteraard niet mooi is. Om deze strepen weg te krijgen dient u na te scheren met een fijn getande scheerkop in dezelfde maat. De fijn getande scheerkoppen herkent u aan de letter F welke voor FIJN (fijn scheren) staat. U werkt dus af met F scheerkoppen. U heeft dan ook altijd de grof en fijn getande kop nodig en niet alleen de fijne. Indien u namelijk met de F scheerkoppen direct een zware vacht zou proberen te scheren zult u merken dat dat best wel moeilijk zal gaan en de scheerkoppen sneller in de vacht vast slaan. Dit heeft dus niets te maken met de kracht van de tondeuse zelf. U dient dus in principe altijd eerst de vacht voor te scheren met een grof getande scheerkop.
Let op; indien de hond een extreem dikke, zware vacht heeft dient deze eerst uitgewold te worden. Dit is sowieso aan te raden omdat een tondeuse dan minder belast wordt. Bekende klacht (juist bij bekende Eurpese tondeuses) is dat indien dit niet gedaan wordt een tondeuse al snel gloeiend heet wordt. Als een hond eventueel is uitgewold moet hij dus eerst geschoren worden met een grof getande scheerkop, bijvoorbeeld de normale 3,2mm size 7, daarna mag de hond in bad , wordt gedroogd, en wordt dan afgewerkt met de afwerkscheerkop 3,2mm size 7F. U krijgt dan het mooiste resultaat, hetgeen uiteindelijk het belangrijkste is.Delen: