Login

Tafelblad Ideaal voor trimtafel BL

in plaats van normaal blad

Artikelnr: 1523.780
Merk: Trim
€ 85,00 incl. btw
€ 70,25 excl. btw
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Tafelblad Ideaal voor trimtafel BL

In plaats van het normale blad wat standaard op de Emperor of Allround II zit kunt u bij aanschaf van een van deze tafels ook kiezen voor het tafelblad blauw Ideaal . U betaalt dan niet de volle prijs voor het tafelblad blauw Ideaal maar slechts een meerprijs.

Let op: Deze prijs is uitsluitend geldig bij gelijktijdige aanschaf van de Emperor (1523.77) of Allround II (1523.50) indien u wel het tafelblad Ideaal wilt maar geen Emperor of Allround II wilt dient u het tafelbald voor de normale prijs aan te schaffen.
http://www.trim.nl/trimtafels/toe-trimtafel/tafelblad-ideaal-158451/

Het tafelblad blauw Ideaal is gemaakt van een kunststof plaat met een 3mm fabrieksmatig verlijmde egale blauwe rubberen toplaag. Het tafelblad blauw Ideaal is dus nog steeds goed stroef in tegenstelling tot tafelbladen die volledig van kunsstof zijn en of een soort af anti-slip laag hebben.
Het tafelblad blauw Ideaal wordt op maat gesneden, heeft dus geen opgezette rand waar vuil tussen kan gaan zitten of waarvan de rand loskomt Het bovenblad is vlak, heeft geen ribbels of groeven, is dus zeer prettig om voetjes te knippen. Het rubber komt niet los en gaat ook niet bobbelen, Ideaal dus!!!

LET OP: Het blauwe blad Ideaal is prachtig mooi echter zijn diepe krassen (nagels) eerder zichtbaar dan bijvoorbeeld op het normale grijze blad Ideaal. Hier wordt dan ook geen garantie op gegeven.