Login

Tafelblad Ideaal voor trimtafel GR

In plaats van normaal blad

Artikelnr: 1523.78
Merk: Trim
€ 85,00 incl. btw
€ 70,25 excl. btw
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Tafelblad Ideaal voor trimtafel GR

In plaats van het normale blad wat standaard op de Emperor of Allround II zit kunt u bij aanschaf van een van deze tafels ook kiezen voor het tafelblad Ideaal . U betaalt dan niet de volle prijs voor het tafelblad Ideaal maar slechts een meerprijs.

Let op: Deze prijs is uitsluitend geldig bij gelijktijdige aanschaf van de Emperor (1523.77) of Allround II (1523.50) indien u wel het tafelblad Ideaal wilt maar geen Emperor of Allround II wilt dient u het tafelbald Ideaal voor de normale prijs aan te schaffen. In de kleur blauw of grijs zie ook art.1584.50 of 1584.51

Het tafelblad Ideaal is gemaakt van een kunststof plaat met een 3mm fabrieksmatig verlijmde egale rubberen toplaag. Het tafelblad Ideaal is dus nog steeds goed stroef in tegenstelling tot tafelbladen die volledig van kunsstof zijn en of een soort af anti-slip laag hebben. Het tafelblad Ideaal wordt op maat gesneden, heeft dus geen opgezette rand waar vuil tussen kan gaan zitten of waarvan de rand loskomt Het bovenblad is vlak, heeft geen ribbels of groeven, is dus zeer prettig om voetjes te knippen. Het rubber komt niet los en gaat ook niet bobbelen, Ideaal dus!!!