Login

Trimtafel Elektrisch Emperor II

met wielhefsysteem Blad 60x120cm

Artikelnr: 1523.77
Merk: Trim
€ 1099,00 incl. btw
€ 908,26 excl. btw
Afhaalprijs: €1019,00 incl. btw meer info
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Trimtafel Elektrisch Emperor II

De Emperor II, de vernieuwde Emperor, een electrisch trimtafel die boven alle andere professionele trimtafels uitstijgt!

Wint op punten van andere trimtafels op dit moment te koop, vergelijk zelf;

* vervaardigd van dik 2mm staal , dus geen dun 1 of 1.5mm ijzer
* draaipunten voorzien van inwendige bussen tegen het samenknijpen. Gaat speling in de draaipunten tegen, ook na jarenlang gebruik.
* eerst elektrolytisch gegalvaniseerd, daarna pas voorzien van een
poedercoating, dus voorzien van de best mogelijk bescherming tegen roest.
* blad met standaard grijs rubber met kunststof rand met bladmaat 60x120cm dus een tafel geschikt voor grote honden die desondanks toch maar 152cm aan vrije ruimte nodig heeft om vrij van beneden naar boven te kunnen gaan, dus ook geschikt voor kleinere ruimtes!!
* natuurlijk uitgerust met handig wielsysteem, super stabiel op poten tijdens het werken maar toch makkelijk verplaatsbaar om bijvoorbeeld schoon te maken.
* super groot bereik, gaat standaard laag van 40cm naar 100cm hoog,
mogelijkheid via extra set (optie extra lift, art.nr.1524.80) naar hoogte 111cm, dus ook eindelijk een GROTE tafel voor lange mensen!!
* motor 6000 Newton, is 600 kg onbelaste drukkracht!!. De Emperor tilt dus zelfs met gemak een hond van 100kg, wordt standaard met handbediening geleverd.
* mogelijkheid voor een enkele (open) of dichte dubbele beugel (optie)
* optie om het blad te vervangen tegen gereduceerde prijs voor uniek vol kunststof blad Ideaal 1524.80 met rubberen toplaag. Komt dan nooit meer los, dus ook geen lelijke bobbels en helmaal geen aparte sierrand meer (dus kan er helemaal geen vuil meer tussenkomen)

Ook qua prijs wint de Emperor. Normaal worden tafels van dit model verkocht voor veel meer dan 1000,- euro..... Ook al is de Emperor op vele punten beter toch kost hij beduidend minder en zelfs met alle opties blijft hij toch ver onder die prijs, dus waarom nog genoegen nemen met minder voor meer geld??