Biogance Gliss H. Cond. 15ml

Proefmonster 15ml Conditioner

Artikelnr: 3556.2119

GRATIS BIJ EEN BESTELLING VAN MEER DAN 100,- EURO

Biogance Gliss Hair conditioner 15ml, PROEFMONSTER, bestaande uit 98% organische en natuurlijke ingredienten met een formule die vrij is van parabenen en PH neutraal is. Biogance Gliss Hair conditioner is samengesteld op basis van avocado en jojoba olie voor een drievoudige werking; ontwarren, voeden en glad maken. Ook geschikt voor katten.

MAXIMAAL 1 PER KLANT PER BESTELLING MEER DAN 100,- EURO, NIET VERGETEN AAN TE KLIKKEN

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!

€ 1,95 (incl. BTW)
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)