Login
Producten
VVTN

Biogance Dark B. Sh. 5Ltr.

donkere en zwarte vachten

Artikelnr: 3556.128
€ 72,95 incl. BTW
€ 60,29 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Biogance Dark B. Sh. 5Ltr.
Biogance Dark black shampoo 5 liter, bestaande uit 98% organische en natuurlijke ingredienten met een formule die vrij is van parabenen en PH neutraal is. Biogance dark black shampoo is samengesteld uit walnoten en aloe vera om op een natuurlijke manier de kleur van de vacht te activeren.
Hydrateert en geeft een mooie glans aan de vacht. Geschikt voor alle donkere en zwarte vachten en veilig voor puppies en zwarte of donker gekleurde katten.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!