Login
Producten
VVTN

Biogance Hamster sh. 150ml

V. cavia, hamster rat of muis

Artikelnr: 3556.404

Biogance Cavia-hamster (en ook muis en rat) Shampoo 150ml is een speciaal ontwikkelde shampoo voor de verzorging van uw cavia en/of hamster. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld uit organische stoffen en bevat natuurlijke ingredienten die voor een milde en zachte reiniging zorgen. De PH neutrale formule verrijkt met organische olijf extracten geeft de vacht een zachte en glanzende uitstraling. De naar rode vruchten geurende shampoo laat uw cavia of hamster weer heerlijk fris ruiken.
Vrij van kleurstoffen, parabenen, phenoxyethanol en siliconen.


Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!
Zie ook www.biogance.fr

€ 9,45 incl. BTW
€ 7,81 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)