Login
Producten
VVTN

Biogance Xtra V. Cond. 250ml

Volume Conditioner

Artikelnr: 3556.204
€ 10,95 incl. BTW
€ 9,05 excl. BTW
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
Biogance Xtra V. Cond. 250ml
Biogance Xtra volume conditioner 250ml, bestaande uit 98% organische en natuurlijke ingredienten met een formule die vrij is van parabenen en PH neutraal is. Biogance Xtra volume conditioner is PH neutrale conditioner, zorgvuldig samengesteld op basis van zijdeproteinen en verrijkt met vitamine E om de vacht te voeden en volume te geven. Helpt om de vacht makkelijker te kunnen doorkammen/borstelen. Ook geschikt voor katten.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!