Login

BATTERIJ SET IPV STROOM

Alleen bij aankoop van 1523.77(0)

Artikelnr: 1523.791
Merk: Trim
€ 121,00 incl. btw
€ 100,00 excl. btw
Aantal:
Product op vooraad ( meer info)
BATTERIJ SET IPV STROOM

Artikelnr: 1523.791
In plaats van de normale actuator (motor) op stroom die standaard op de Emperor zit kunt u bij aanschaf van de Emperor (1523.77(0) ook kiezen voor een batterij set . U betaalt dan niet de volle prijs voor het batterij set maar slechts een meerprijs.

Let op: Deze prijs is uitsluitend geldig bij gelijktijdige aanschaf van de Emperor (1523.77(0) indien u wel het batterij set wilt maar geen Emperor wilt dient u het batterij set voor de normale prijs aan te schaffen onder nummer 1590.0391
http://www.trim.nl/trimtafels/toe-trimtafel/

Met het batterij set kunt u uw tafel overal op en neer laten gaan zonder dat de stekker in het stopcontact moet zitten. U laadt eens in de zoveel tijd (een keer in de 4 weken , afhankelijk van het gebruik) de batterij op en daarna kunt u de tafel gewoon gebruiken. Ideaal ook als u de tafel in een grote ruimte in het midden wilt zetten waar geen direct stroompunt zit of als u gewoon van dat snoertyje afwilt.

Zeker ook ideaal voor de Emperor omdat deze wieltjes heeft en u de Emperor overal naartoe kunt rijden zonder dat u moet uitkijken voor het snoer. Waar u de Emperor dan ook naartoe rijdt, u kunt de Emperor dan ook overal op en neer kunt laten gaan zonder weer eerst een stopcontact nodig te hebben.